oglasi.me

Pomoć (FAQ)

Imate pitanje ili nedoumicu u vezi oglašavanja na portalu oglasi.me? Pogledajte odgovore na najčešće postavljana pitanja, a ukoliko ne pronađete odgovarajući, možete nam pisati na office@oglasi.me i mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Spisak najčešćih pitanja

1. Kako da postavim oglas?

Da biste mogli da postavljate oglase na oglasi.me portalu potrebno je da budete registrovani korisnik. Registracija je jednostavan korak i dovoljno je da se jednom registrujete i možete početi sa oglašavanjem. Nakon registracije, otvara se strana oglasi.me - Moj profil, gde klikom na dugme „Postavite oglas“, otvarate formular u kome ćete uneti podatke vašeg oglasa. Svaki sledeći put prijavljujete se na sajt unosom korisničkog imena i lozinke i pristupate svom profilu, sa koga možete postaviti oglas. Uz svaki oglas možete postaviti i do 10 fotografija, klikom na dugme "Izaberite slike“. Podržani formati su .gif, .jpg, .jpeg ili .png. Takođe, uz svaku fotografiju možete dodati kratak opis. Preporučujemo da uz oglas postavite fotografije, jer će se samo oglasi sa slikom pojaviti u rubrici „Najnoviji oglasi“ na naslovnoj strani.

2. Koje su cene oglašavanja?

Kompletan cenovnik oglašavanje možete pronaći na stranici Cenovnik. Postoji cenovnik za fizička i pravna lica.

3. Kolike fotografije u malom oglasu mogu da budu?

U okviru jednog oglasa, možete postaviti do 10 fotografija. Preporučujemo da, zbog brzine učitavanja, veličina pojedinačne fotografije bude manja od 250KB.

4. Da li postoji ograničenje broja predatih oglasa ?

Fizička lica: 10 besplatnih malih (belih) oglasa, sa periodom trajanja 30 dana. Ukoliko fizičko lice ima potrebu da postavi više od 10 besplatnih oglasa, na raspolaganju su dodatni načini oglašavanja. Pravna lica: Neograničen broj besplatnih malih (belih) oglasa, sa periodom trajanja 30 dana. Ukoliko pravno lice želi da neke od oglasa posebno istakne u odnosu na ostale u rubrici, može koristiti naše dodatne načine oglašavanja.

5. Kako mogu da produžim trajanje svog oglasa?

Kada se prijavite sa vašim korisničkim imenom (e-mailom) i lozinkom, na strani moji oglasi, klikom na ikonicu „ponovite“ možete produžiti trajanje izabranog oglasa.

6. Da li mogu da otvorim više naloga?

Svako pravno i fizičko lice može otvoriti po jedan nalog. Portal oglasi.me zadržava pravo da obustavi oglašavanje ukoliko se utvrdi da se fizičko lice oglašava preko više naloga i na taj način oglašava više od deset besplatnih oglasa ili da se pravno lice registrovalo u delu predviđenom za fizička lica i kao takvo objavilo oglasnu poruku.

7. Šta je „deklaracija“ o oglašavanju?

„Deklaracija“ predstavlja dokument sa podacima proizvođača oglasne poruke, kao i podacima oglašivača. Prema Zakonu o oglašavanju, proizvođač oglasne poruke je dužan da dostavi deklaraciju emiteru oglasne poruke, čime je dao tačan opis oglasne poruke, kao i svoje podatke, kojima garantuje da je on proizvođač oglasne poruke i da su podaci poruke tačni. Sa jednom popunjenom deklaracijom možete se oglašavati do 12 meseci, osim ukoliko ne dođe do izmene podataka, kada je potrebno dostaviti novu. Potpisanu i overenu deklaraciju pošaljite na e-mail adresu: office@oglasi.me, faksom na broj 011/3602-553 ili poštom na adresu oglasi.me portala. Neobjavljene oglase objavićemo po prijemu propisane Deklaracije.